У Кролевці запускали літаки

22.08.2018

Для авіаторів Кролевецької станції юних техніків спортивний сезон завершується традиційними змаганнями з авіамодельного спорту в класах вільно літаючих моделей на Кубок Кролевецької СЮТехніків. Про це повідомили у закладі позашкілля.

Цього року, вже 21-ші змагання відбулися з 14 по 17 серпня. У них взяли участь спортсмени з Києва, Харкова, Яготина, Конотопу, Кролевця. Змагання проходили в напруженій боротьбі, але учасники допомагали один одному і на стартах, і у пошуках моделей, оскільки у такому виді технічної творчості, як авіамоделізм, без взаємодопомоги дуже нелегко.

За результатами змагань Кубок Кролевецької СЮТ виборола команда БДЮТ м. Яготин (керівник – Миколаєнко А. О.), 2-ге місце у команди ЦДЮТ м. Конотоп (керівник – Соловей О. В.), 3-тє – команда СЮТ м. Київ (Дніпровський р-н) (керівник – Наконечний В. Г.)

Призерами у класах моделей стали: Шевченко Олександр, Меркулов Роман, Марков Данило, Хрушков Володимир Хрушков Ілля, Поліщук Дмитро – м. Яготин; Соловей Олександр, Шкереда Андрій – м. Конотоп; Наконечний Олексій – м. Київ; Приходько Олексій, Павлов Гліб – м. Кролевець.

Джерело: 05453.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: