У центрі Сум батьки школярів блокують будівництво

23.08.2018

У районі Центрального ринку на перехресті вул. Засумська і Шевченка батьки учнів школи № 12 протестують проти забудови території навчального закладу.

Йдеться про ділянку, на якій раніше стояв одноповерховий квітковий павільйон без фундаменту, а тепер хочуть побудувати повноцінну будівлю з фундаментом.

– У дітей забирають останній шматок землі, – говорить заступник голови батьківського комітету школи Андрій Биковченко. – У забудовників немає документів на будівництво. У них є лише дозвіл на реконструкцію. Замість цього вже виритий котлован глибиною 5 метрів. Ми не дамо забрати землю у дітей, і якщо міська влада не втрутиться в ситуацію, то завтра, на День Незалежності ми зробимо їм «подарунок» – перекриємо рух транспорту в центрі міста. Нехай вся Україна дізнається, до чого привело їхнє хабарництво і бездіяльність.

Нагадаємо, сумнівною була і поява самого квіткового павільйону на території навчального закладу. У будівлі, де знаходиться школа, розташована також гімназія № 1. Кілька років тому її директор Катерина Бондарєва звернулася до тодішнього мера Сум Геннадія Мінаєва з листом, яким по суті дала добро підприємцям поставити квітковий павільйон на шкільній території взамін на благодійну допомогу.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: