Чоловік зламав дружині обидві руки

23.08.2018

До чергової частини Липоводолинського відділення поліції зателефонувала жінка і попросила помочі – вгамувати її чоловіка, котрий влаштував удома сварку та почав її бити. На допомогу жінці виїхали працівники поліції.

Прибувши на місце, вони втихомирили дебошира та встановили причини конфлікту. «Виявилось, що чоловік підняв на дружину руку через ревнощі, – коментує ситуацію Артем Зацепілін, тимчасово виконуючий обов’язки начальника Липоводолинського відділення поліції. – Й настільки «захопився», що потерпіла отримала перелами обох рук, з якими була доправлена до лікарні. І хоча зараз селянин шкодує про свій вчинок, та обіцяє надалі тримати власні емоції при собі, все ж таки за фактом нанесення тілесних ушкоджень слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 122 Кримінального Кодексу України та проводять відповідні слідчі дії».

У разі, якщо вина чоловіка буде доведена, його очікує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3 років. Тож останню «крапку» в цій справі поставить суд.

Правоохоронці знову звертаються до громадян із закликом з‘ясовувати сімейні стосунки виключно у тверезому стані, а під час спілкування контролювати свої емоції та поведінку.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: