Під кафе люто побили хлопця

28.08.2018

У Ромнах двоє хлопців відпочивали в місцевому кафе “Вояж”. Близько 4:00 вирішили повертатися додому, та група осіб підкараулила їх на виході з бару та жорстоко побила.

Наразі один із потерпілих, 28-річний роменець, перебуває в лікарні із закритою черепно-мозковою травмою, численними саднами, гематомами та ранами обличчя. Його товариш, за словами капітана поліції Марини Йосипенко, до поліції не звертався.

За свідченнями жорстоко побитого хлопця, вони з приятелем уже мали наміри роз’їжджатися по домівках. Разом пішли до банкомату, де зняли грошей. Хлопці планували взяти таксі, але прямо під стінами кафе на них напала група молодиків. У роменця нападники вкрали барсетку, яку правоохоронці потім виявили за кутком бару повністю випотрошену. Звідти зникли гроші й телефон. 

Одного з нападників поліцейські вже знайшли. Ним виявився 17-річний хлопець, наразі вирішується питання про взяття його під варту. Над встановленням інших учасників кривавої розправи правоохоронці ще працюють.

З факту злочину відкрито провадження за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж, поєднаний з насильством). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років. Слідчі дії тривають.

Джерело: Новий погляд Роменщини

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Борці з Сумщини виграли чемпіонат України з панкратіону
23.04.2024 За добу п’ятьох жителів Сумщини ошукали, обіцяючи міжнародну грошову допомогу
23.04.2024 У Сумах п’яний водій мікроавтобуса кружляв у дворі і спричинив ДТП
23.04.2024 У Краснопіллі вогнеборці ліквідували загоряння в житловому секторі
23.04.2024 У Софії Київській презентували видання про Конотоп XVIII століття
23.04.2024 Нардеп Тетяна Скрипка працює над відкриттям Центру життєстійкості в Сумах

Коментарі: