На Сумщині безвісти зник чоловік

28.08.2018

Працівниками Глухівського відділу поліції розшукується 64-річний Мезей Михайло Юрійович, житель смт Дубове Тячівського району Закарпатської області. Чоловік 24 серпня нинішнього року виїхав на заробітки до РФ і до цього часу його місцеперебування залишається невідомим.

На вигляд чоловіку 65-77 років, середньої статури, зростом близько 165-170 см. Має коротке сиве волосся, ніс прямий, підборіддя заокруглене.

Особливі прикмети: на животі мається шрам після видалення апендициту. На правиці чоловік носить обручку. Був одягнутий у сіру майку, темно-сині джинси, взутий у коричневі черевики.

Працівники поліції встановлюють місцеперебування пенсіонера, і сподіваються на допомогу небайдужих громадян: можливо, чоловік десь поруч вас, варто лише озирнутися. Якщо Ви маєте будь-яку інформацію про місце знаходження розшукуваного, чи бачили його при пересуванні транспортом, чи Вам відомі обставини його зникнення – прохання повідомити про це до Глухівського відділу поліції за адресою: 41400, Сумська область, місто Глухів, вулиця Спаська, будинок 34. Телефони Глухівського ВП: (05444) 2-20-15, (050) 307-75-04 (чергова частина), або на спецлінію поліції «102».

Рідні розшукуваного та правоохоронці будуть вдячні за будь-яку допомогу.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: