У крадіїв заглохла викрадена автівка

28.08.2018

Днями близько 23:30 з одного з роменських дворів невідомі «свиснули» автомобіль. «Вісімка» була припаркована у дворі загального користування, про злочин до поліції повідомили сусіди. Розповіли, що почули сильний гул автівки, тому й вирішили, що було це викрадення. 

Правоохоронці встановили, що поцуплений автомобіль рухався в бік мікрорайону Процівка, де його й знайшли покинутим напризволяще. За словами т.в.о. начальника слідчого відділення Роменського ВП Марини Йосипенко, зловмисники вимушені були залишити машину, бо та, за однією з версій, «заглохла». 

Уже наступного дня до відділку прийшла і власниця автівки – 27-річна роменка. Жодних пошкоджень транспорту вона не виявила, нічого з машини не зникло. «Вісімку» дівчині наразі повернули. Сама ж потерпіла не підозрює, хто міг удатися до кримінальних дій, тому особи винних поки встановлюються.

За фактом злочину відкрито провадження за ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом). Крадіям загрожує покарання у вигляді штрафу від тисячі до тисячі двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років.

Джерело: Новий погляд Роменщини

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: