Губернатор дарував м’ячі, Токар вітав: Як перші особи області вболівали на фіналі Кубку Сумщини

28.08.2018

Минулої неділі на стадіоні «Ювілейний» відбувся фінальний матч за кубок Сумської області. Всім відомо, що виборола цей трофей команда ФК «LS GROUP».

Промоніторивши соціальні мережі, ми віднайшли безліч фотографій та відео з цього турніру, особливо цікаво, які керівники та відомі особистості Сумщини були присутніми на матчі, чим займалися.

Проте найбільше вразила кількість вболівальників – основна трибуна «Ювілейного», що вміщує до 4 тисяч глядачів, була забита вщент. Такою кількістю вболівальників не може навіть похвалитися ПФК «Суми», на матчі якого 1-ї професійної ліги Чемпіонату України ходять здебільше до тисячі чоловік.

Серед відомих особистостей був присутній голова Сумської облдержадміністрації Микола Клочко. Він нагородив в’язками м’ячів дитячі команди з Верхньої Сироватки і Тростянця. Діти, до речі, також у перерві матчу розіграли між собою суху нічию.

Весь матч вболівав голова облради Володимир Токар разом із керівником управління майном Дмитром Нагорним. Останній на матч прийшов із сином років десяти.

У ложі почесних гостей було помітно голову Сумської райдержадміністрації Геннадія Дорошенка, голів Тростянецької та Верхньосироватської  ОТГ Юрія Бову та Аллу Александрову, директорів «Горобини» Андрія Луньова та «Альянсу» Івана Демченка.

Новоспечений заступник губернатора Вадим Акпєров та голова облспоживспілки Магомед Галаєв активно фотографувалися з уболівальниками та футболістами.

Керівник обласного управління спорту Дмитро Лантушенко вболівав на загальних трибунах. Тут також було і помічено керівника «Сумилісу» Віктора Чигринця.

Вручали Кубок і медалі Микола Клочко та Володимир Токар, останнього футболісти навіть трохи не збили з ніг, коли отримали Кубок та стрибали під шампанським.

Вболівальники команди-переможця були в піднесеному настрої, а Тростянця, звісно с жалем, констатували поразку в матчі.

Загалом можемо тільки з радістю відзначити – як і обіцяв голова Федерації футболу області Андрій Прохорович, футбольне свято відбулося, глядачі отримали неймовірні емоції та позитивний настрій. Чекаємо й надалі на такий рівень організації футбольних турнірів.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: