На лікування постраждалих у ДТП на Петропавлівській виділили 100 тисяч грн

29.08.2018

Сумські обранці підтримали рішення про наданння постраждалим у ДПТ на перехресті вул. Петропавлівської та вул. Перекопської сумчанам матеріальної допомоги на лікування за рахунок коштів міського бюджету.

Загалом за програмою «Місто Суми – територія добра та милосердя» на потреби постраждалих, котрі є жителями обласного центру, з міської скарбниці спрямують 100 тис. гривень.

Для жінки пішохода, котру після ДТП госпіталізували до нейрухірургічного відділення обласної клінічної лікарні, передбачили 15 тис. грн., для її чоловіка, який був доправлений до нейрохірургічного відділення обласної клінічної лікарні, – 55 тис. грн., для ще одного пішохода, котрому знадобилось лікування у стаціонарі ортопедично-травматологічного відділення обласної клінічної лікарні, – 20 тис. грн, для співробітниці патрульної поліції, яка потрапила до цього ж відділення, – 10 тис. гривень.

Розмір фінансової допомоги для кожного визначив відділ охорони здоров’я, виходячи з потреб постраждалих у коштах для подальшого лікування та відновлення.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: