У Сумах наркоман стрибав по балконах

30.08.2018

Патрульні затримали чоловіка, який з ознаками наркотичного сп’яніння ледь не впав із балкона та мав при собі рідину, схожу на наркотичну

Увагу перехожих привернув чоловік, який, стоячи на балконі, розмахував ножем та сокирою. Його поведінка не відповідала обстановці. Громадяни викликали патрульних поліцейських.

Інспектори, які оперативно прибули на виклик, послідували до квартири даного чоловіка, однак двері були зачиненими. Водночас громадянин навідріз відмовлявся спілкуватися з охоронцями порядку. Надалі він почав злазити з третього поверху на балкон другого, причому декілька разів ледь не обірвався на землю. Геть не орієнтуючись у просторі, він почав бити по склу квартири та бігати по балкону. Охоронців порядку впустив до свого домоволодіння його власник. Інспектори вибрали вчасний момент та, забігши на балкон, затримали 35-річного сумчанина, який хотів стрибнути вниз. До нього застосували кайданки.

Поліцейські провели поверхневу перевірку, під час якої виявили в нього шприц із речовиною бурого кольору, яка за своїм походженням була схожа на наркотичну.

Чоловіка доставили до медичного закладу для проведення огляду на стан сп’яніння, а потім передали слідчо-оперативній групі Сумського відділку поліції.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: