Сумський полісмен взяв участь у телешоу «Караоке на Майдані»

30.08.2018

Старший сержант поліції Артем Чернетченко служить у роті патрульної служби поліції особливого призначення «Суми» від дня її заснування, з 2014 року. За цей час неодноразово виїздив на Донбас у довготривалі службові відрядження, де разом зі своїми колегами ніс бойові чергування на блок-постах та підтримував правопорядок на звільнених територіях.

Дивлячись на цього високого кремезного хлопця в поліцейському спецспорядженні та з автоматом у руках, ніколи навіть не запідозриш у ньому артиста вокального жанру. І не просто аматора, а майже професіонала, більше того – переможця, призера та лауреата багатьох пісенних конкурсів та фестивалів як на Сумщині, так і в інших регіонах України. У його репертуарі – українські та російські народні пісні, однак найбільше Артему подобаються ті, що співає його улюблений артист – Олег Винник.

Саме з піснею «Плен» Олега Винника сумський боєць виступив під час зйомок телешоу «Караоке на Майдані», що проходили 25 серпня у Покровську. Нашому земляку вдалося вийти у фінал і стати призером пісенного змагання. В ефірі запис телепередачі з Покровська можна буде побачити у неділю, 2 вересня, на телеканалі «СТБ».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: