Сумчанки долучилися до допомоги дітям, які живуть у зоні збройного конфлікту

30.08.2018

Учасниці Національної платформи «Жінки за мир» у Сумській області долучилися  до гуманітарної акції «Допомога школярам «сірої» та «червоної» зони Донбасу». Напередодні нового навчального року вони закупили школярам канцелярське приладдя.

Співголова Національної платформи «Жінки за мир», представниця ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ Тамара Іщенко говорить, що, таким чином, жінки-матері бажають дітям миру і успішного навчального року.

«До всеукраїнської благодійної акції можуть приєднатися бажаючі з усіх регіонів країни, – каже опозиціонер. – І чим більше нас буде, тим вагомішою буде допомога для дітей, які підуть до школи у зоні збройного конфлікту. Ми, жінки, маємо захистити неповнолітніх, які живуть в умовах війни і хоч якось скрасити їх сіре життя».

Торік акція «Збери дитину до школи» об’єднала жінок з усіх міст України. Вони зібрали та передали діткам, які проживають на лінії розмежування, шкільне приладдя, одяг, іграшки, а також матеріальну допомогу.

Нині ж, тільки за офіційними даними, понад півмільйона дітей, що проживають в Донецькій та Луганській областях, потребують термінової гуманітарної допомоги, з них – понад 200 тисяч живуть уздовж лінії розмежування.

Якщо хтось хоче долучитися до акції, можна надсилати шкільне приладдя Новою поштою на адресу: м. Слов’янськ, відділення Нової пошти №2. Отримувач: Петренко Анастасія Леонідівна.

Допомогу можна переказати на рахунок Укрсиббанку: 5169 3053 0156 0718 (Отримувач: Петренко Анастасія Леонідівна).

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: