Олександр Стрельченко: Друга спроба підпалу будинку депутата облради – це підзабуті методи 90-х

31.08.2018

Так вважає голова фракції ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ в Сумській обласній раді Олександр Стрельченко, коментуючи ситуацію зі спробою підпалу дачі свого однопартійця Володимира Пилипейка, і пов’язує цей інцидент з політичною діяльністю.

«Наша фракція шокована такими діями. Вже другий підпал викликає серйозну стурбованість, тим більше, що за фактом першої пожежі, коли два роки тому частково згоріла будівля, яку Володимир Пилипейко й досі відновлює, винні так і не були знайдені. Наш колега дуже багато робить для жителів Шостки та району – особливо для дітей та інвалідів, і набирає популярності серед мешканців регіону. Певним політичним силам не до вподоби така «конкуренція». Але подібні зведення рахунків – це не політика, а підзабуті методи 90-х. Наша фракція вимагає від правоохоронних органів якнайшвидше провести розслідування та притягнути виконавців і замовників цього злочину до відповідальності», – прокоментував подію Олександр Стрельченко.

Нагадаємо, в ніч з 27 на 28 серпня в с. Заріччя, Кролевецького району невідомі, знищивши паркан і ворота, проникли на приватну територію, що належить депутату обласної ради від ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ Володимиру Пилипейку. Далі вони залізли на горище побутових приміщень, гаража та кинули склянку із горючою сумішшю. На щастя, не дивлячись на спеку, вогонь не перекинувся на будівлю, яка знаходиться у 20 метрах від підсобних приміщень.

У поліції повідомили, що за даним фактом відкрите кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 194 КК України (умисне знищення чи пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу чи іншим загально небезпечним способом, або заподіяло майнову шкоду в особливо великих розмірах, або спричинило… інші тяжкі наслідки), в рамках якого встановлюється причина займання.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: