Сумський керівник: “Я в боргах, як в «шелках»”

31.08.2018

Змінили запобіжний захід для керівника благодійного фонду «Соцінвест». Замість цілодобового домашнього арешту обрали домашній  арешт на частину доби.

“Багатодітна у мене родина, і лікування, що я проходжу, потребує коштів, я в боргах як в «шелках». Прошу змінити запобіжний захід на домашній арешт з 20:00 по 06:00 години”, – говорить Володимир Лазарєв, обвинувачений.

“Лазарєв вже ігнорував виклики до слідчого і переховувався від слідства за кордоном. Йому було повідомлено про виклики до слідчого на 2 жовтня 2017 року,  і в подальшому він виїхав за кордон. Ризики не перестають існувати, тому вважаю за доцільне відмовити у задоволенні клопотання”, – додав Ігор Ступник, прокурор прокуратури Сумської області.

“Клопотання задовольнити, суд ухвалив змінити застосований до Лазарєва запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту на домашній арешт в певну пору доби. Заборонити Лазарєву В.М. з 20:00 до 06:00 наступного дня залишати житло”, – визначив суддя Зарічного районного суду м. Суми.

Нагадаємо, до цього Володимир Лазарєв перебував під цілодобовим домашнім арештом. Прокуратура обвинувачує його у зловживанні службовим становищем – відчуженням транспортних засобів, що отримував благодійний фонд для власних цілей. Йдеться про понад сотню машин, які він не реєстрував у центрі МВС. Якщо вину чоловіка доведуть, йому загрожує до 6 років позбавлення волі. У суді справа перебуває з грудня минулого року, про підозру повідомили у жовтні.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Зранку на Великописарівську громаду скинули вибухівку з БпЛА
23.04.2024 У Глухові зіткнулися два легковика, від удару одна з автівок приземлилася на дах
23.04.2024 Сумчанка 500 днів чекає на повернення чоловіка, який зник безвісти на Донеччині
23.04.2024 У Сумській області майже на 8 мільйонів гривень збільшили видатки на підтримку Сил безпеки та оборони
23.04.2024 У Сумах судитимуть адвокатку, яка підбурила до підкупу суддів апеляційного суду Сумщини
23.04.2024 У поліції показали наслідки обстрілів Великописарівської громади

Коментарі: