У Сумах хлопчик травмував руку в комунальному автобусі

31.08.2018

У Сумах 13-річний хлопець травмував руку під час поїздки у комунальному автобусі. Мати підлітка звинувачує водія, а у комунальному підприємстві кажуть, що водій різким гальмуванням рятував життя пішоходу, який неочікувано вийшов на перехід.

“Коли ми їхали біля кінотеатру «Дружба», він різко загальмував тому що не побачив пішохода. Всі різко попадали, і на мене впала бабуля і мужчина, у мене заболіла рука, він не зупинявся на зупинках. І коли мама запитала у нього фамілію, він нічого не сказав. Потом ми доїхали до центру, мама визвала міліцію, і ми чекали поки вони приїдуть, коли вони приїхали, вони мене сфотографували, як я впав і що у мене з рукою. Потім ми визвали швидку допомогу, вони приїхали і відвезли мене у травмпункт. Потім ми пішли у понеділок до лікаря, він наложив мені шину”, – розказав Захар Бєлов.

Пані Ірина каже, що на прохання водія повідомити їй його прізвище, той відмовився і сказав звертатися у депо. У самому ж підприємстві порадили звертатися до страхової компанії.

” Водій автобуса їхав і залишалося десь три метри до пішохідного переходу, це з його пояснення, на обочині стояв пішохід, який розмовляв по телефону, і різко почав переходити рух. Він прийняв екстрені гальма. Із сьогоднішнього дня він пішов на лікарняний, у нього дуже піднявся тиск. Він також хоче вибачитись перед мамою, що так сталося, він каже – дуже-дуже неприємно” – повідомила Тетяна Наконечна, начальник відділу безпеки руху КП “Електроавтотранс”.

Зараз поліція проводить перевірку за даним фактом. В управлінні захисту прав споживачів нам повідомили, що до них також надійшла відповідна заява, за якою буде проведено перевірку.

Джерело: http://tv.sumy.ua/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
20.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 57 вибухів
20.04.2024 Жителя Кам’янки судитимуть за виготовлення зброї
20.04.2024 «Сумський заповідник у смартфоні» – у фіналі Національного конкурсу проєктів
20.04.2024 “Велику шкоду нанесло”: мешканці Орлівки розповіли про російську атаку КАБами
20.04.2024 На Глухівщині психоневрологічний інтернат отримав благодійний вантаж від доброчинців
20.04.2024 Тростянець отримає 180 млн грн на реконструкцію очисних споруд

Коментарі: