Мерія відповіла відпискою на петицію про “кабаки” на дитячих майданчиках

03.09.2018

Отримала відповідь міської влади онлайн-петиція «Заборонити куріння і розпивання алкогольних напоїв на дитячих майданчиках».

«В Україні є Закон, який забороняє куріння і розпивання алкогольних напоїв на дитячих майданчиках і в громадських місцях. Тільки цей Закон ніхто не виконує!

Дуже набридло що дитячі майданчики по радіусу ввечері нагадують кабак з розкладеними пивом і рибою, стоять, курять. Поруч грають діти свої і чужі!

Про яке здоров’я майбутніх поколінь можна говорити…

Пропоную глобально вирішувати питання: встановити вивіски на дитячих майданчиках, які будуть інформувати про заборону куріння і розпивання алкоголю, регулярні рейди співробітників поліції, муніципальної варти або інших уповноважених служб, проведення заходів, профілактичних бесід і штрафів для порушників!

Якщо наша країна йде шляхом розвитку, то давайте потихеньку і змінювати ставлення громадян до виконання Законів!», – писав автор петиції Шевченко Володимир Володимирович.

Відповідь на електронну петицію:

«Повідомляємо, що електронна петиція “Запретить курение и распитие алкогольных напитков на детских площадках”, розміщена на порталі “Єдина система місцевих петицій” (https://e-dem.in.ua/sumy/Petition/View/1275), розглядається відділом з питань взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи Сумської міської ради.

Відповідний проект рішення виконавчого комітету Сумської міської ради з даного питання підготовлено та заплановано для розгляду на черговому засіданні виконавчого комітету Сумської міської ради.

Про день та час засідання виконавчого комітету Сумської міської ради Вас буде проінформовано».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: