У Сумах на очах водія обікрали його автівку

03.09.2018

1 вересня, близько 18-ї години, патрульні отримали повідомлення про вчинення грабежу поблизу ринку на вулиці Сумсько-Київських Дивізій.

На місці події заявник пояснив, що він вийшов зі свого авто та поставив його на сигналізацію. Пройшовши декілька метрів, він почув, як на транспортному засобі вимкнулася сигналізація. Коли чоловік направився до нього, аби подивитися, що трапилося, то побачив молодого юнака, який уже витягував його сумку з автівки. Правопорушник кинувся навтьоки, однак самостійно заявник не зміг його наздогнати.

Опитавши власника майна, інспектори передали орієнтування всім екіпажам патрульних. Обслідуючи прилеглу територію, на цій же вулиці працівники роти тактико-оперативного реагування (ТОР) помітили схожого за прикметами хлопця. Він спочатку зупинився, а коли до нього направилися службовий автомобіль, то одразу почав втікати. Поліцейські наздогнали та затримали його. Втікаючи, він встиг викинути в кущі близько 1000 гривень, які були в сумці заявника. Надалі 18-річний хлопець розповів, що заховав сумку в електрощитовій в одному з під’їздів на даній вулиці.

За наявними базами з’ясувалося, що чоловік уже не одноразово мав проблеми з законом.

Працівники роти ТОР викликали на місце події слідчо-оперативну групу Сумського відділку поліції. За даним фактом відкрите кримінальне провадження, тривають слідчі дії.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: