У Сумах пропонують перейменувати вулицю на честь Джона Маккейна

04.09.2018

Не тільки місцевій владі, але і простим сумчанам часом не дають спокою ті чи інші назви вулиць, і вони пропонують свої ідеї за їх найменуванням. Тільки трохи вщухли пристрасті по вул. Горького, як на минулому тижні Павло Голубченко не дуже вдало захотів перейменувати вулицю Інтернаціоналістів в Сумах – давши їй ім’я «великого друга України – американця, нещодавно померлого сенатора Джона Маккейна».

Адже, як написав автор цієї дивної петиції, «інтернаціоналісти – хто це такі і чим вони займалися?» Схоже, ситуація з нехтуванням власної історії, нехай і не завжди райдужної, отримала продовження. Спочатку сучасні українці відвернулися від радянського минулого, потім почали вернути ніс від героїв Великої Вітчизняної, зараз справа дійшла до інтернаціоналістів … А далі – черга нинішніх героїв? Проте сумчан це, мабуть, не особливо турбує і під петицією на 3 вересня вже підписалися 37 осіб.

Джерело: http://www.shans.com.ua/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: