Сумчанка попекла горло після льодяників “Рошен”

04.09.2018

Сумчанка Алла Клановець поділилися у Фейсбуці невтішною історією про те, що сталося з нею після куштування льодяників “Рошен”. За її словами, від цукерок страшенно пекло у горлі та розболівся шлунок, і неприємні симптоми, наче при опіках, спостерігалися майже добу.

“Вчора в м.Суми, в магазині “Ласунка”, купила цукерок-льодяників “Цитрус-мІкс” РОШЕН .

Але , коли почала їсти цукерку, в роті стало страшенно пекти вогнем !.. Я швидко виплюнула розжовану цукерку, але в мене дуже швидко почало випікати , просто вогнем, повністю всю слизову рота, язика, а також горло, стравохід !..

Я почала активно пити воду й випила пігулку “Біле вугілля” й знову пила багато води !.. Так з годину … Потім стало трішки попускати, але остаточні симптоми лишилися.

Вже, майже добу, в роті пече, язика, в горлі й в стравохід . Такі симптоми, як після гарного опіку …Ще й болить шлунок, на що до цього не скаржилася.

Справляюся сама, як можу. Але, розумію, що без лікарні не обійдуся.Вже й темпратура підвищена . Швидку не викликала, бо останнім часом, не дуже хочуть приїздити на виклики, на жаль… Ось так і маємо, що маємо !

ТАК ЩО, ПОПЕРЕДЖАЮ УСІХ, ХТО КУПУЄ ЦУКЕРКИ РОШЕН , А ОСОБЛИВО ДІТКАМ : ОБЕРЕЖНО !!! БО ЦЕ НЕ СОЛОДКЕ ЗАДОВОЛЕННЯ , А ЯКАСЬ ОТРУТА (НЕ БОЮСЯ ЦИХ СЛІВ) !!! ПОДУМАЙТЕ , ПЕРШ ЗА ВСЕ, ПРО СВОЄ ЗДОРОВ”Я Й ЖИТТЯ — ВОНО НАЙЦІННІШЕ !!!” – написала пані Алла.

За порадою користувачів соцмережі жінка вирішила звернутися до управління захисту споживачів, щоб більше не постраждали люди, а головне – діти.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Борці з Сумщини виграли чемпіонат України з панкратіону
23.04.2024 За добу п’ятьох жителів Сумщини ошукали, обіцяючи міжнародну грошову допомогу
23.04.2024 У Сумах п’яний водій мікроавтобуса кружляв у дворі і спричинив ДТП
23.04.2024 У Краснопіллі вогнеборці ліквідували загоряння в житловому секторі
23.04.2024 У Софії Київській презентували видання про Конотоп XVIII століття
23.04.2024 Нардеп Тетяна Скрипка працює над відкриттям Центру життєстійкості в Сумах

Коментарі: