Малятам на Сумщині створили сучасні санітарно-гігієнічні умови

05.09.2018

Голова фракції «Відродження» у Сумській обласній раді Олександр Будник взяв участь у відкритті оновленої санітарно-гігієнічної кімнати для малят у Братеничанській філії Великописарівської школи. Приміщення обладнане спільними зусиллями депутата і відділу освіти райдержадміністрації.

Разом із завідуючою Людмилою Танєнковою Олександр Будник розрізав символічну стрічку до відремонтованої кімнати, де сьогодні створені всі умови для повноцінного виховання дітей і нарешті встановлена нова пральна машина.

За небайдужість до філії та матеріальну допомогу у вирішенні проблем навчального закладу Людмила Танєнкова вручила Олександру Буднику подяку.

Нагадаємо, депутат закріплений за Великописарівським районом і головним пріоритетом у своїй роботи вважає підтримку закладів соціальної сфери: саме на їхній розвиток і на зміцнення матеріальної бази він спрямував левову частку своїх депутатських коштів. Крім того, декілька шкіл району за сприяння Олександра Будника у цьому році отримали фінансування з обласного бюджету.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: