Семеніхін вважає, що його відставка – пряма вказівка з Адміністрації Президента

05.09.2018

Відправлений у відставку мер Конотопа Артем Семеніхін взяв участь в ефірі хард-ток-шоу «DROZDOV» на телеканалі ZIK .

«Система, у вигляді політиків, намагається відторгнути, знищити, напасти зі всіх боків на доброчесних людей. Втім зараз тиск нечесних депутатів не бере гору», – сказав він.

Артем Семеніхін вважає, що завдяки своїй діяльності і позиції він для української системи є викликом.

«Мені це подобається. Я люблю боротися, перемагати, проходити ті випробування, які зараз видає мені доля. Почуваю себе добре, коли розумію, що не зрадив людей і громаду. До того ж відчуваю, що я на правильному шляху і від цього отримую найбільше задоволення», – каже міський голова.

Також він розповів про те, як відчував, що стане мером Конотопа.

«Я знав, що наша фракція «Свобода» буде мати більшість. Можу сказати, що Семеніхін, який був у 2015 році, і той, який є зараз – це дві різні особи. Раніше я був романтиком, носив рожеві окуляри і наївно довіряв. Зараз, після трирічного випробування нашої команди у міській раді, я усвідомив, що проти системи треба діяти набагато жорсткіше», – зауважує міський голова.

До слова, свого часу він не дозволив приватним перевізникам підняти вартість проїзду в автобусах. Тож тепер Семеніхін упевнений, що на систему потрібно сильніше впливати фізично, ідеологічно й юридично.

«Не треба навіть давати приводу для слабинки. Мусимо тримати усе в тонусі, «кошмарити». Бо ж коли система отримує імпульси від людей, таких як ми, то поступово одужує. На рівні нашого району, області – нахабні політики знесилені, не мають ніяких сил боротися з нами. Ми їх перемогли», – підкреслює міський голова.

До того ж Артем Семеніхін переконаний, що оголошення йому відставки – це пряма вказівка з Адміністрації Президента. «Злочинну систему на рівні області ми перемоги. Тому вона задіяла найпотужніший ресурс – Київ», – наголошує мер міста.

Нагадаємо, раніше мер-АТОвець Артем Семеніхін також розповідав, що його відставка – це помста колишніх «регіоналів».

Джерело: https://zik.ua/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: