Оприлюднили новий склад виконкому Конотопської міськради

05.09.2018

На офіційному сайті Конотопської міської ради оприлюднили рішення міської ради від 28 серпня, серед яких — про затвердження персонального складу виконавчого комітету.

До складу виконавчого комітету увійшли 13 осіб. Також оприлюднили рішення міської ради щодо кількісного складу виконкому — має бути 17 членів.

Як пояснив кореспондентам ТК Володимир Максименко, якого депутати призначили заступником міського голови, склад виконкому неповний, оскільки при його обрані не було представників окремих депутатських фракцій. Незабаром, за його словами, склад доукомплектують.

Оприлюднений склад виконавчого комітету КМР виглядає наступним чином:

1. Тетяна Сизон, секретар міської ради (за посадою);

2. Ян Примак;

3. Сергій Концедал;

4. Олег Жуков;

5. Сергій Гриценко;

6. Сергій Демеха;

7. Сергій Безлюдний;

8. Олег Попович;

9. Віталій Демидко;

10. Михайло Буланов;

11. Геннадій Середа;

12. Денис Ващенко;

13. Сергій Сахно.

Також депутати визнали такими, що втратили чинність рішення міської ради від 1 грудня 2015 року «Про затвердження персонального складу виконавчого комітету міської ради, заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, керуючого справами виконкому», від 23 грудня 2015 року «Про затвердження заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради», пункт 2 рішення міської ради від 26 травня 2016 року «Про внесення змін до складу виконкому міської ради».

Нагадаємо, 28 серпня більшість депутатів голосувала за дострокове припинення повноважень міського голови та його команди, прийняття бюджету, обрання нового секретаря міської ради, керуючого справами міськвиконкому та заступників міського голови.

Згідно з оприлюдненими протоколами засідання, в. о. секретаря Конотопської міської ради обрали Тетяну Сизон, а заступниками міського голови — Тараса Омельченка, Інну Пащенко та Володимира Максименка.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: