Під Сумами згоріла дача

05.09.2018

Протягом останніх днів на території Сумської області спостерігається надзвичайна пожежна небезпека, обумовлена сухою, сонячною погодою.

4 вересня о 12:03 до служби «101» надійшло повідомлення про загорання залишків сухої рослинності та дачного будинку с. Нижня Сироватка по вул. Туманівка та вул. Журавлівка. Подолавши відстань у 8 км та 22 км сільськими дорогами, рятувальники приступили до гасіння пожежі. Воно ускладнювалося ннесвоєчасним повідомленням про пожежу, незадовільним станом під’їзних шляхів, віддаленістю джерел зовнішнього протипожежного водопостачання, відсутністю місцевого пожежного підрозділу.

Рятувальники запобігли перекиданню вогню на поруч розташовані житлові будинки та ряд господарчих споруд сусідніх домоволодінь. О 18:03 пожежу ліквідували, витративши для гасіння пожежі 33 т води.

Пожежею знищено залишки сухої рослинності на площі 2 га. Пожежею пошкоджено покрівлю дачного будинку на площі 30 м2, меблі, особисті речі. Ймовірною причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем невстановленою особою, а зокрема спалювання нею залишків сухої рослинності у вітряну погоду.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: