Сумські патрульні просять грошей

06.09.2018

Управління патрульної поліції в Сумській області в черговий раз звертається до депутатів міськради з проханням виділити додаткову фінансову допомогу на поліпшення матеріально-технічної бази управління.

Як відомо, у поточному році Сумська міськрада вже виділяла патрульним з міськбюджету 400,6 тис. грн (на сесії 28 березня) – на покупку комп’ютерної техніки, меблів і т. ін.

За інформацією начальника управління патрульної поліції в Сумській області Олексія Калюжного, станом на 28 серпня укладено договори на придбання обладнання на зазначену суму, детальний звіт із цього приводу буде надано міськраді найближчим часом. Однак у зв’язку з черговим розширенням повноважень і функцій патрульної поліції в управління знову виникла необхідність поліпшити матеріально-технічну базу. Цього разу мова йде про суму в 393,8 тис. грн.

Якою буде відповідь планово-бюджетної комісії на це звернення – поки невідомо, вона розгляне це питання на найближчому засіданні. Але, судячи з переліку того, що патрульні хочуть купити на зазначену суму (починаючи від офісних меблів і комп’ютерної техніки і закінчуючи господарчими товарами та канцелярією), складається враження, що держава взагалі перестала фінансувати патрульну поліцію. Не приведи Боже, місту скоро доведеться і зарплату їм платити…

Джерело: shans.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: