У Путивлі можуть закрити школу, де навчається 538 учнів

06.09.2018

Путивльську школу №2 можуть закрити через порушення правил протипожежної безпеки. Цього вимагає Державна служба України з надзвичайних ситуацій в Сумській області після проведених влітку перевірок навчальних закладів Путивльського району на предмет пожежної та техногенної безпеки. Всього працівники ДСНС перевірили 21 навчальний заклад, 4 садочка і 17 шкіл.

Найбільше порушень виявили у путивльській школі № 2 – її справа розглядається в Сумському адміністративному суді. Наразі відбулося 2 судових засідання, ДСНС вимагає закрити заклад до усунення недоліків. Сьогодні школа працює в звичайному режимі, в ній навчається 538 учнів.

Школа подала зустрічний позов на МНС щодо порушень, з якими проводили перевірку. Як повідомила Людмила Скоробогата, проект ремонту школи був затверджений у 2016 році, а заборона використовувати пінополістирол з’явилася у 2017. Загалом, по всім навчальним закладам, приписи про усунення порушень були передані керівникам навчальних закладів та в місцеві органи влади

Голова Путивльської райради Євген Южаков зазначив, що єдиний варіант усунення проблеми – відстрочити терміни виконання приписів, а кошти передбачити на наступний бюджетний рік.

Джерело: http://tv.sumy.ua/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: