Мотоцикліст потрапив під кримінал

06.09.2018

До чергової частини Липоводолинського відділення поліції звернулася 43-річна місцева жителька.

Жінка розповіла: щойно виявила крадіжку, скоєну в її будинку. Невідомий зловмисник викрав ноутбук і скарбничку з грошима. На виклик відразу виїхала слідчо-оперативна група. Опитавши сусідів та ймовірних свідків події, правоохоронці встановили приблизний портрет підозрюваного. А за годину затримали його – той пересувався на звичайному мотоциклі, все викрадене майно знаходилася при ньому. 

«Зловмисника відразу ж доставили до відділення поліції, – коментує Артем Зацепілін, т.в.о. начальника Липоводолинського відділення поліції. – Ним виявився 44-річний житель Роменського району, неодноразово судимий за майнові злочини та зберігання наркотичних речовин. Цього ж дня йому було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Сам він зізнався, власні дії пояснює відсутністю грошей та бажанням легкої наживи».

По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального Кодексу України (крадіжка з проникненням). Чоловіку вже повідомлено про підозру у вчиненні злочину, його перевіряють на причетність до скоєння інших аналогічних злочинів, зареєстрованих на території області.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: