ОТГ на Сумщині роблять дороги своїми силами

06.09.2018

У Краснопільському районі на шляхах, які не облаштовувалися десятки років, наразі проводяться ремонти різної складності.

Наразі проводиться ямковий ремонт на автошляху від с. Глибне до с. Осоївка. Стан існуючого дорожнього покриття унеможливлює нормальне транспортне сполучення між смт Краснопілля та Осоївським старостинським округом. Голова громади Юрій ЯРЕМЧУК спільно із керівництвом Осоївського старостинського округу, місцевої агрофірми та Краснопільського райавтодору провели нараду стосовно якості та оптимальних термінів проведення робіт. Ремонт здійснюється за кошти громади та агрофірми в рамках соціального партнерства.

Крім того, в Угроїдах уже на заключному етапі ремонт дорожнього покриття на найгіршій ділянці автодороги в селищі. Роботи проводились за кошти, виділені обласною владою на прохання Краснопільської ОТГ у рамках реалізації Стратегії громади за напрямком покращення транспортного сполучення із старостинськими округами.

Розпочався й поточний середній ремонт автомобільної дороги загального користування державного значення Т-19-18 Краснопілля – Контрольно-пропускний пункт «Покровка» (окремими ділянками). Як зазначив Юрій Яремчук, ця ділянка дороги вже не ремонтувалася понад 10 років. Роботи проводяться на замовлення Служби автомобільних доріг в Сумській області і триватимуть протягом вересня-жовтня цього року.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: