Співробітник поліції організував наркобізнес

06.09.2018

Сімох осіб судитимуть за незаконне виготовлення та продаж наркотичних засобів.

Прокуратура Сумської області направила до суду обвинувальний акт стосовно чоловіків, які у Конотопському районі виготовляли наркотичні засоби й збували їх як на території області, так і переправляли товар поштою до зони бойових дій на Сході країни. Як встановили правоохоронці, організував цю схему 24-річний співробітник поліції, спільно з товаришем.

”Вони знайшли у Конотопському районі дві покинуті хати, завезли туди відповідне обладнання і облаштували міні-цех із виготовлення наркотичних засобів. Залучили до своєї протиправної діяльності ще 4-ох осіб, і кожен, відповідно до ролей, або виготовляв, або зберігав, або розповсюджував наркотичні засоби. Окрім цього судитимуть також військовослужбовця Збройних Сил за контрактом, який перебуваючи в зоні АТО, систематично отримував від Конотопських наркоділків посилки з наркотичними засобами для подальшого їх розповсюдження” – говорить Наталя Науменко, прес-секретарка прокурора Сумської області.

Затримали чоловіків під час операціїі з припинення схеми незаконного обігу наркотиків, яка відбулась 31 січня. Наразі троє осіб знаходяться під домашнім арештом, військовослужбовець – під особистим зобов’язанням. Двоє вийшли під заставу у 140 тисяч гривень, а співробітник поліції сплатив 350 тисяч гривень застави. Як повідомляють у прокуратурі, усім обвинуваченим загрожує до дванадцяти років позбавленням волі з конфіскацією майна.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: