Завдяки обласному депутату у музичному класі шосткинської школи тепер є телевізор і ноутбук

06.09.2018

Новий навчальний рік підготував шосткинським дітлахам чимало сюрпризів. Наприклад, у музичному кабінеті школи №7 окрім звичних музичних інструментів можна побачити новий телевізор та ноутбук. Ця техніка з’явилася в школі завдяки депутату обласної ради від ПП ОПОЗИЦІЙНИЙ БЛОК Володимиру Пилипейку, який посприяв виділенню коштів з обласного бюджету на закупівлю обладнання.

За словами вчителя ЗОШ №7 Наталії Іванової, сучасним дітям потрібен сучасний підхід до викладання. І використання на уроках новітніх технологій є необхідністю, яку диктує сьогодення. «Інформаційно-комп’ютерні технології мають бути на уроці музики, як би це не було дивно. Для того аби розвивати в учнів світогляд, світосприймання. Ми дивимося тематичні фільми, мультфільми, програми, аби діти краще засвоювали музичний світ», – розповідає педагог.

Учням, говорить, такі зміни у навчанні до вподоби. Вони стали більш зацікавленими, активними і краще виконують поставлені вчителем завдання та сприймають новий матеріал.

З проханням придбати до музичного класу лед-телевізор та ноутбук Наталія Вікторівна звернулася до Володимира Пилипейка, адже знала, що він уже допомагав навчальному закладу як з ремонтом, так і з поліпшенням матеріальної бази.

«Зі школою №7 ми співпрацюємо у напрямку розвитку матеріальної бази, навчального процесу дітей. Я розумію, що у нас, як у депутатів, багато важливих питань і напрямків, але все ж таки є пріоритетні – це старі люди і діти. Тому за рахунок депутатських коштів я надав понад 20 тисяч грн. на прохання вчителя та адміністрації школи для придбання телевізора та ноутбука», – говорить депутат.

Директор ЗОШ №7 Людмила Бакланова дякує депутату за техніку і говорить, що це – не перший подарунок школі. Раніше у навчальному закладі саме завдяки Володимиру Юрійовичу з’явилися дві мультимедійні дошки.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: