“Шумахер” на Ланосі тікав від патрульних і перекинувся в кювет

06.09.2018

Вночі, патрулюючи вулицю Білопільський шлях, екіпаж патрульних помітив порушення ПДР із боку водія автомобіля Daewoo Lanos. Охоронці порядку подали керманичу сигнал про зупинку, однак той не реагував на їхні вимоги, натомість збільшив швидкість і почав утікати. Розпочалося переслідування, під час якого водій легковика створював аварійно-небезпечні ситуації на дорозі.

Проїжджаючи на шаленій швидкості селище міського типу Степанівка, 37-річний водій спочатку пошкодив колеса свого авто, а потім проїжджу частину. Надалі, він виїхав на узбіччя, де, не впоравшись із керуванням свого транспортного засобу, перекинувся в кювет.

На щастя, ні водій-втікач, а ні інші учасники дорожнього руху, які рухалися в зустрічному напрямку, не постраждали.

Сумчанин не мав при собі водійського посвідчення, натомість у нього були явні ознаки алкогольного сп’яніння. У присутності двох свідків, він категорично відмовлявся проходити освідування на стан сп’яніння, адже не заперечував, що вживав алкогольні напої.

Інспектори патрульної поліції склали на чоловіка 5 адмінматеріалів: адмінпротоколи за ст. 130 (відмова від проходження огляду на стан сп’яніння, особою, яка керує транспортним засобом з ознаками алкогольного сп’яніння) КУпАП, ст. 139 (пошкодження автомобільних доріг) КУпАП, ст. 124 (вчинення ДТП) КУпАП, ст. 122–2 (невиконання законних вимог про зупинку) КУпАП та адмінпостанову за ст. 126 (керування без відповідних документів) КУпАП. Правопорушника відсторонили від керування.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: