Ще в одному місті Сумщини планують підняти вартість проїзду

08.09.2018

Разом з іншими містами у Лебедині незабаром може здорожчати проїзд у міському транспорті на окремих маршрутах. Про це йдеться у проекті рішення виконавчого комітету міської ради, нещодавно опублікованому у деяких ЗМІ.

Зокрема, за зверненням підприємців, пропонується установити тариф 5 гривень на автобусні перевезення за маршрутами №17 “Черемушки – Лебединське лісництво” та №12 “Агротехсервіс – вул.Зарудка”.

Що саме стало причиною перегляду тарифу, у проекті не зазначено. Інформація про це відсутня, втім, як і сам проект рішення у відповідному розділі сайту міської ради.

Чи будуть вносити звернення підприємці, які здійснюють перевезення на інших міських маршрутах, наразі не відомо. Це, очевидно, може статися вже після затвердження тарифу “першопрохідцям”.

Офіційних повідомлень щодо можливої вартості квитка; впровадження системи проїзних квитків із ціновою політикою, за якої лебединці, які постійно користуються міським пасажирським транспортом, мали б вигоду від покупки “проїзних”, імовірності проведення відкритого громадського обговорення цього проекту рішення та остаточного вирішення питання перевезення пільгових категорій лебединців, ще не озвучено.

Останній раз тарифи на проїзд у міському транспорті підвищували наприкінці 2017 року. Завдяки суспільному резонансу та роботі комісії, яка перевіряла обгрунтованість підвищення вартості проїзду, тариф тривалий час залишався незмінним. Пізніше ціна квитка зросла від 3,50 до 4,00 грн.

Євген Шульга, “Життя Лебединщини”

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: