Адвокат вдови вбитого Анатолія Жука спростував інформацію прокуратури

08.09.2018

Адвокат Ганни Жук заявив, що її матері вручили підозру сьогодні, а не вчора,  як про це повідомили на брифінгу в прокуратурі.

“Сьогодні матері Ганни Жук Олені Дмитрівні вручили біля 9.30 годин підозру, вчора їй ніхто підозру не вручав, хоча слідчий розказував, що поштою їй вручали, чи ще щось. Вона підозру отримала сьогодні вперше, про що і розписалась. Якщо вони такі розумні, то хай покажуть хоч один документ, в якому зафіксовано, кому вони ту підозру читали і кому вони її вручали, бо за вручення підозри, особа якій та підозра оголошується, – розписується”,  – сказав Анатолій Романюк, адвокат Ганни Жук.

Прокуратура ж спростовує цю інформацію, заявивши, що Ганна Жук офіційно вважається підозрюваною відучора. “Як того вимагає чинне законодавство, вчора були виконані абсолютно всі вимоги ЦПК України і було вручено повідомлення про підозру. Відтак, особа з вчорашнього дня має статус підозрюваної. Вчора матері було зачитано повідомлення про підозру. Цей факт було зафіксовано на відеокамеру”, – сказала Наталя Науменко, прес-секретарка прокурора прокуратури Сумської області.

Нагадаю, вчора на брифінгу в прокуратурі Сумської області, Богдан Волобуєв, заступник начальника відділу прокуратури Сумської області, заявив, що Ганна Жук підозрюється у вбивстві свого чоловіка екс-депутата Анатолія Жука. Також, він повідомив, що оскільки Ганна Жук знаходиться на території Російської Федерації, підозру вручили її матері. Озвучив Богдан Волобуєв і мотиви вбивства, які, на думку прокуратури, могла мати Ганна Жук.

У прокуратурі також зазначили, що розглядають ще кілька версій вбивства, а саме громадсько-політичну діяльність Анатолія Жука та можливі конфлікти з особами, що мають відношення до кримінальної діяльності.

Нагадаємо, еск-депутата Анатолія Жука знайшов убитим батько на власному подвір’ї 2 серпня. Смерть настала від двох вогнепальних поранень.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Зранку на Великописарівську громаду скинули вибухівку з БпЛА
23.04.2024 У Глухові зіткнулися два легковика, від удару одна з автівок приземлилася на дах
23.04.2024 Сумчанка 500 днів чекає на повернення чоловіка, який зник безвісти на Донеччині
23.04.2024 У Сумській області майже на 8 мільйонів гривень збільшили видатки на підтримку Сил безпеки та оборони
23.04.2024 У Сумах судитимуть адвокатку, яка підбурила до підкупу суддів апеляційного суду Сумщини
23.04.2024 У поліції показали наслідки обстрілів Великописарівської громади

Коментарі: