Депутат облради сплагіатив привітання мера Дніпра Філатова

09.09.2018

Вітання міського голови Дніпра дворічної давності присвоїв собі депутат Сумської обласної ради, обраний від політичної партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Юрій Христій. Факт нахабного плагіату встановила журналістка видання “Днепр вечерний” Марина Бойко. Про це вона написала на своїй сторінці у Фейсбуці, додаючи приклади вітань для порівняння:

“Філатов вітав у Дніпрі ,а хвіст притягли у “Ку медію”.

День міста – подія, на яку чекають містяни. Свято радості, нагороджень та підведення підсумків роботи за рік. А ще нагода політикам, депутатам, керівникам всіх рівнів та всім бажаючим звернутись до мешканців міста, земляків з щирими словами вітання, поділитись з ними власними думками, побажаннями. Вітають, але не всі щиросердно бажають… Так, наприклад, власник “Ку медіі” вітаючи БІЛОПІЛЬЦІВ зі святом, знову скористався “власневигаданим” правилом: “Привітаннячко знайшов, швидко спи….в, і пішов”. А сама недогазета продовжує розширювати свої плагіатно – туристичні горизонти. Нещодавно ми побували в Чернівцях познайомились з мером Олексійом Каспруком і його вітанням чернівчанам, тепер перемістились в красиве місто над Дніпром. Ці міста, мало що мають спільного, але їх об’єднало бажання недогазети красти чужі тексти. Цього разу на шпальту ” Ку-медіі” потрапило привітання Б.Філатова жителів Дніпра, з Днем міста, зразка 2016 року. За два роки ці слова дійшли до серця нашого героя. Не просто героя, а унікальної особистості, автора бестселера «Золотий карась», людини, яка опікується проблемами міста, ініціатора і власника громадської приймальні: «Чую кожного, роблю як хочу», куратора проекту; «Подаруй «Оленку» пропіарять гарненько», і т д і т п.

Але, на жаль, як показує практика останнього часу, щирість – це те поняття, яке “вєлікім” не знайоме. Можливо, читання літератури допоможе, самоосвіта – це сила. Хоча, де там, бібліотека як і щирість канули у велику і безповоротню бездну.

P.S.з етичних і культурних міркувань , прізвище цієї людини не називаю…”

Джерело: http://dv-gazeta.info/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: