Іван Дорн записав пісню спільно з музикантом, який народився у Конотопі

10.09.2018

10 вересня співак Іван Дорн презентував нову пісню «Опомнись». Вона записана спільно з Vakula — електронним музикантом, який народився у Конотопі. Про це повідомляє Karabas Live.

«Схаменися — слово-соціальна зброя. Ще не мат, але жалить так само. Схаменися! — сигнальна ракета у голови людей. «Схаменися» — якщо побачити це слово, з моментальною тривогою згадуєш про найважливіше у своєму житті. Схаменися! … — слово-внутрішній конфлікт… Воно робить тверезим, змушує поміркувати про головне. «Схаменися» — це ляпас, необхідний соціуму, хоча б на мить», — йдеться у дописі до відео на каналі Дорна у YouTube.

За інформацією сайту Muzmapa, Vakula — електронний проект українського діджея та продюсера Михайла Вітюка. Він народився 28 березня 1981 року у Конотопі. На рахунку проекту шість альбомів, перший з яких, You`ve Never Been To Konotop, видали 2013 року. Михайло є засновником двох лейблів: Leleka для експериментальної музики та Bandura для клубної.

У матеріалі «Вікіпедії» пишуть, що Vakula вкрай рідко спілкується з пресою і майже не виступає в Україні, натомість постійно грає по всьому світу. Проте в інтерв’ю порталу lookatme музикант розповів, що вважає Конотоп найкращим містом на землі.

«…Виріс я у Конотопі. Це місто у Сумській області в Україні — моє найулюбленіше місто на Планеті. Велику частину часу я провів тут, плаваючи в річках, гуляючи в місцевих полях, лісах, занедбаних заводах і будівництвах, отримуючи натхнення від подібних прогулянок…», — казав діджей.

Джерело: https://topkonotop.com/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: