У мерії знову задумались про фасади на Соборній

11.09.2018

Питання стану фасадів історичних будівель на вул. Соборна підняв на апаратній нараді підняв мер Сум Олександр Лисенко. Він нагадав, що напередодні Дня міста всі добре спрацювали, подбавши про дотримання чистоти і благоустрою в місті. По деяких будинках по вул. Соборна і вул. Воскресенська департамент інфраструктури міста та орендарі приміщень відремонтували фасади будинків, але частково.

За словами начальника управління «Інспекція з благоустрою міста Суми» Руслана Голопьорова, працівники їх структурного підрозділу вказали, де ще треба працювати. У разі невиконання потрібно з’ясовувати причини, чому не зроблено, і в межах компетенції залучати до відповідальності.

Разом із тим, мер, кажучи про центральні вулиці, звернув увагу на приміщення навпроти пам’ятника Т.Г. Шевченку, адже воно вкрай потребує ремонту – фасад руйнується, вікна відсутні. Він доручив департаменту інфраструктури міста знайти власника даного приміщення для подальшого вирішення питання.

Він також запропонував підлеглим зібрати робочу нараду щодо приведення фасадів будинків в історичному центрі в охайний вигляд.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: