У Сумах контролюватимуть санітарний стан контейнерних майданчиків

11.09.2018

Виконавчий комітет на черговому засіданні затвердив місця розташування та графіки облаштування контейнерних майданчиків для збору ТПВ для ТОВ «А-Мусон» та ТОВ «Сервісресурс».

Дане рішення ухвалили задля забезпечення належного санітарного стану контейнерних майданчиків. Окрім того, як повідомив директор департаменту інфраструктури міста Григорій Яременко, це дасть юридичну підставу цьому структурному підрозділу контролювати облаштування контейнерних майданчиків по місту.

«У відповідності до рішення, надавачі послуг зобов’язані будуть за свої кошти, а не за кошти, що включені до тарифу, облаштувати згідно з переліком контейнерні майданчики: 53 ТОВ «А-Муссон» і 16 ТОВ «Сервісресурс», – акцентував керівник профільного структурного підрозділу. – Ці контейнерні майданчики будуть облаштовуватися згідно з всіма законодавчими нормами, із зазначенням адреси та строків виконання».

За його словами, попередньо фахівці департаменту інфраструктури міста провели інвентаризацію контейнерних майданчиків по місту і до переліку, що зазначений у рішенні, увійшли найпроблемніші ділянки.

Водночас міський голова Олександр Лисенко висловив зауваження щодо повноти пропонованого рішення, зазначивши, що всі контейнерні майданчики мають бути зроблені в єдиному стилі. «Члени виконавчого комітету повинні бачити за що вони голосують. Тож ви маєте розробити єдиний архетип, як саме будуть виглядати всі контейнерні майданчики по місту, та ознайомити з ним членів виконкому», – наголосив він, звертаючись до Григорія Яременка. .

А відтак за його пропозицією проект рішення доповнили дорученням департаменту інфраструктури міста до 20 вересня розробити та погодити із міським головою архетип о контейнерного майданчика, а профільному заступнику очільника міста Олександру ЖУРБІ – контролювати виконання даного рішення.

Крім того додали до пропонованого переліку ще три адреси: по вул. Джерельна, 35, вул. Іллінська, 51Г, просп. М. Лушпи між буд. № 9 і 11 з терміном облаштування – до жовтня 2018 року.

Ухвалене рішення набуває чинності з моменту його оприлюднення.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: