Мости в Лебединському районі мають ремонтуватися в рамках співфінансування

11.09.2018

Голова облдержадміністрації Микола КЛОЧКО під час особистого прийому громадян у виконавчому комітеті Лебединської міської ради розглянув проблему ремонту найстаріших мостів у районі

Як повідомили очільнику області жителі Лебединщини, дерев’яні мости через річку Псел у с. Курган і Пристайлове наразі є справді нагальною проблемою, оскільки їх стан є аварійним. Така ситуація значно обмежує рух до населених пунктів.

Разом із керівниками райдержадміністрації та жителями району Микола Клочко обговорював можливі варіанти здійснення ремонту мостів, можливості залучення бюджетних та додаткових коштів на ці цілі. Місцеві підприємці і представники сільських рад говорили про свою готовність долучатися до фінансування ремонту, але за умови, що Служба автомобільних доріг у Сумській області теж візьме участь у співфінансуванні. Крім того, Служба автомобільних доріг має розробити кошторис витрат і вказати загальну суму коштів, що потрібна на цей ремонт.

Під час особистого прийому громадян розглядалися також питання проведення поточного ремонту дороги на вулиці Першогвардійській у місті Лебедин; утримання інших доріг у місті; забезпечення інсуліном жителів міста; охорони навколишнього природного середовища, зокрема, річки Вільшанки тощо.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: