У Сумах сусіди здали поліції “металіста” з наркотиками

12.09.2018

Незнайомець, що переносив металолом на вулиці Бориса Гмирі, викликав підозру в сусідів, які викликали патрульних.

Інспектори оперативно відреагували на повідомлення та розшукали даного чоловіка. 33-річний сумчанин пояснив, що знайшов вказаний металолом на вулиці, тож і вирішив забрати із собою. Поліцейські провели відносно нього поверхневу перевірку, під час якої виявили чотири ампули з рідиною, яка має наркотичне походження, а також медалі та різні монети. Пояснити походження виявлених предметів він не зміг.

Надалі, патрульні почали опитувати мешканців вулиці, під час чого виявили громадянина, котрий повідомив, що бачив, як даний чоловік виходив, тримаючи у руках металолом із будинку на даній вулиці. Інспектори встановили власника, який дійсно впізнав медалі, монети та металолом, який із його слів знаходився в його будинку.

Охоронці порядку викликали на місце події слідчо-оперативну групу Сумського відділку поліції. За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому) ККУ та ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) ККУ.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: