4-річна дівчинка уже два роки бореться із злоякісною пухлиною

12.09.2018

Чотирирічна глухівчанка Маріяйка Кудояр потребує реабілітації у Шостці

Нещодавно після довготривалої хіміотерапії та лікування у Сумській гематології Марійці зробили МРТ, результати якого втішили маму: у дівчинки пухлина набагато зменшилася. Це дає дитині гарні шанси на одужання. Тепер основне завдання – поставити Марійку на ноги, адже після операції, вона пересувається лише у візочку або ж на руках матусі. Зараз як ніколи вдалий час для реабілітації, однак мама Ірина зіштовхнулася з тим, що в Україні таких спеціалістів дуже мало.

– Я обдзвонила усі клініки, однак там скрізь беруть дітей лише з восьми років. У Глухові теж такого фахівця немає. Нам погодилася допомогти реабілітолог з Шостки. Але я не можу там знайти житло. Важливо, щоб квартира була з умовами та якнайближче до поліклініки. Можливо, хтось має таку змогу нам допомогти, – просить Ірина Кудояр. – Бо на таксі доведеться витратити більше шести тисяч гривень, а ще плата за саму реабілітацію.

Нагадаємо, чотирирічна дівчинка уже два роки бореться зі злоякісною пухлиною у шийному відділі. Після важкої операції вона довгий час не могла навіть рухатися, проте згодом стало краще. У момент, коли мама з бабусею були певні, що хвороба відступила, стався рецидив. Повторну операцію робити відмовилися, дівчинці довелося знову проходити численні хімії. Зараз у Марійки з’явився шанс ходити. Не будемо байдужими, допоможемо з житлом, транспортом або ж підтримаймо грошима.

Реквізити для допомоги: карта ПриватБанку 5168 7573 4703 5562 – мама Ірина Анатоліївна Кудояр, тел.: 096-057-52-07.

Джерело:https://nedelya.info/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: