Чоловіка та жінку, які грабували сумський храм, побили невідомі

12.09.2018

Зловмисники опинились на лікарняних ліжках після того, як після скоєння злочину їх самих відлупцювали невідомі. Нагадаємо, що дане подружжя викрало гроші зі скриньки для пожертв, які люди залишали на благоустрій храму. Встановлена в храмі камера відео спостереження чітко зафіксувала їх дії, що значно спростило поліцейським роботу по їх пошуку.

Дізнавшись, що зі скриньки для пожертв хтось викрадає гроші, які люди жертвували на храм, священик встановив у приміщенні церкви камери спостереження. І досить скоро вони зафіксували чоловіка, який скоював крадіжку грошей та жінку, яка його прикривала.

Відео, яке отець виклав у мережу Інтернет, вже за якихось півгодини потрапило на очі дільничному офіцеру поліції. Правоохоронець відразу ж упізнав на ньому давніх «знайомих»: 40-річного чоловіка та його 32-річну дружину. Чоловік уже був судимий за крадіжки та злочини, пов’язані з наркотиками. Жінка теж раніше притягалася до кримінальної відповідальності за наркотики, крадіжки та несплату аліментів на утримання своєї малолітньої дитини. І чи не щодня, аби роздобути грошей на їжу та наркотики, подружжя когось одурювало чи обкрадало.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. За крадіжку, вчинену повторно, або за попередньою змовою групою осіб, кримінальне законодавство передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

У ході розшуку впізнаних на відео крадіїв працівники поліції виявили їх в одній із лікарень. Як з’ясувалося, потрапили вони туди після того, як наступного дня після крадіжки з церкви, на виїзді із Сум, їх відлупцювали кілька чоловіків. Будь-які пояснення з даного приводу обидва постраждалі поліції надавати відмовилися з власних міркувань та повідомили, що претензій ні до кого не мають. Карма…

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: