Микола Клочко проінспектував в обласному центрі Алею Слави, яка нещодавно була добудована

12.09.2018

Батьки та родичі загиблих учасників АТО звернулися до голови облдержадміністрації з проханням допомогти їм встановити справедливість – ремонт Алеї Слави має продовжитись, адже є ряд проблем, які необхідно вирішити.

«До 20 серпня мали добудувати Алею Слави, але станом на сьогодні там ще залишилось багато огріхів: неякісна плитка, що покладена неохайно, чотири могили наших дітей знаходяться не на одному рівні з іншими, – розповіла мати загиблого героя Наталія Самосадова. – Там навіть стоїть вода. А дощів великих поки що не було».

Родичі загиблих розуміють, що усіма цими проблемами мала би займатися громадська організація ГФ «Суми» та сумська міська влада (остання, зокрема, повинна була насамперед слідкувати за тим, як використовуються кошти міського бюджету). Але не знайшовши порозуміння там, люди прийшли до голови облдержадміністрації за допомогою.

Очільник області разом із батьками та владою міста Суми виїхав на Алею Слави і побачив ті проблеми, про які говорили родичі героїв. Чотири могили справді нижче рівня всієї Алеї і всіх інших місць поховань.

Порадившись із батьками, Микола Клочко запропонував заступнику міського голови Володимиру Войтенку та головному міському архітектору Андрію Кривцову найбільш оптимальний варіант вирішення проблеми – внести зміни до проектної документації із врахуванням водовідведення від цих чотирьох місць поховань, передбачити фінансування та завершити всі роботи належним чином.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: