На ринку знайшли фейкове масло

13.09.2018

6 вересня працівниками Державної лабораторії ветеринарно-санітарної експертизи на ринку в м. Шостка при проведенні ветеринарно-санітарного огляду було виявлено реалізацію масла солодковершкового селянського, 72,5% жиру, на маркуванні якого було вказано адресу потужності виробництва: Івано-Франківська область, смт Рожнятів , вул. Івана Мазепи, 115 а.

Виробника на даній продукції не вказано, але зазначено, що виготовлено на замовлення ТОВ «АГРО НВ плюс». Будь-які відомості в Реєстрі операторів ринків і потужностей харчових продуктів, на які видано експлуатаційний дозвіл, за допомогою яких можна було б ідентифікувати даного виробника, не значаться. Дана продукція була вилучена з реалізації.

За повідомленням Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області за адресою вул. Івана Мазепи, 115 в смт Рожнятів Івано-Франківської області відсутнє підприємство з виробництва молочних продуктів.

Головне управління Держпродспоживслужби в Сумській області закликає споживачів відмовитися від придбання масла невідомого походження і виробленого з порушенням харчового законодавства. Засумнівавшись, поцікавтеся у продавця (Ви маєте на це право) щодо наявності супровідних документів на даний вид продукту харчування.

У разі виявлення в закладах торгівлі такого продукту просимо Вас інформувати Держпроспоживслужбу за телефоном (0542) 77-90-43 для вжиття невідкладних заходів щодо недопущення до реалізації.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: