Футбольна команда та тренер передали президенту «LS GROUP» Геннадію Дем’яненку естафету всеукраїнського флешмобу «Біжи за футбол»

13.09.2018

Футбольна команда «LS GROUP» із Сумщини та її головний тренер Ярослав Песоцький підтримали всеукраїнський флешмоб «БІЖИ ЗА ФУТБОЛ» та передали виклик на пробіжку президенту свого клубу Геннадію Дем’яненку, його дружині Світлані та голові Федерації футболу Сумської області Андрію Прохоровичу, інформацію про це розміщено на офіційних акаунтах клуба в Instagram та Facebook.

Геннадій Дем’яненко відповів на виклик та під час пробіжки передав естафету заступнику губернатора СумщиниВадиму Акпєрову, Андрію Прохоровичу та футбольному клубу «Lex-VSK», відповідне відео розміщено в Instagram таFacebook. Чекаємо на реакцію наших посадовців і спортсменів по продовженню цього цікавого, а головне спортивного флешмобу та відео їх пробіжок.

Нагадаємо, телеканали Футбол 1/Футбол 2 запустили флешмоб Біжи за футбол. Зокрема, директор телеканалів «Футбол» Олександр Денисов на своїй сторінці в Instagram розмістив відео, в якому повідомив про початок нового флешмобу «біжи за футбол».

Денисов передав естафету В’ячеславу Шевчуку, Євгену Левченку, а також Олені Жушман. Екс-півзахисник збірної України Євген Левченко вже встиг прийняти цей виклик і передав естафету Віктору Вацку, Олександру Яковенку і Віктору Леоненку.

На сьогодні челендж набув всеукраїнського масштабу.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: