Сумчани просять світлофор на перехресті, де часто трапляються ДТП

13.09.2018

На сайті он-лайн петицій триває збір підписів за звернення “Про встановлення світлофора на перехресті проспекту Тараса Шевченко та вулиці Новомістенська у м. Суми”, автором якого є Наталія Бова.

“Із сумною регулярністю відбуваються ДТП на проспекті Шевченко у м. Суми, найчастіше із завданням тяжких травм саме дітям. Адже щоденно вулицю переходять учні КУ ССШ № 10, ССШ № 30, студенти Машинобудівного коледжу СумДУ та інші. Батьки учнів цих шкіл вже підіймали питання встановлення світлофору, але воно було відхилене на той час. Виникає питання: скільки ще травм і жертв повинно відбутися на цій вулиці, щоб там з’явився об’єкт регулювання руху.

З метою попередження надзвичайних ситуацій та подій, які можуть статися в майбутньому, вимагаємо облаштувати регулювання руху на перехресті проспекту Тараса Шевченко та вулиці Новомістенська шляхом встановлення світлофорного об’єкту”, – йдеться у тексті петиції.

Лише за три дні вона набрала 234 голоси із 250 необхідних для розгляду в міській раді, що свідчить про актуальність проблеми.

Підтримати пропозицію можна тут. 

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: