Дмитро Кірюхін врятував футбольну команду Ромнів

14.09.2018

Ще влітку депутат обласної ради Дмитро Кірюхін (фракція «Відродження») врятував футбольну команду міста Ромни. Відтоді новий ФК «Молодь Роменщини» завзято бореться за перемогу на Чемпіонаті Сумщини з футболу серед команд вищої ліги.

Так, днями на території спорткомплексу ім. В. Окіпного пройшла календарна гра 13-го туру чемпіонату. Змагалися ФК «Молодь Роменщини» та ФК «Кролевець».

На гру з’явилося близько 700 вболівальників. За словами директора роменського клубу Олександра Кваші, це була найбільша відвідуваність за весь чемпіонат: гра була важливою, адже в турнірній таблиці команди йшли поряд.

Результат — нічия. Але хлопці залишились окриленими і задоволеними, бо мають можливість продовжувати свою улюблену справу. За словами Олександра Кваші, після смерті президента Геннадія Свірського доля футболістів могла б скластися зовсім інакше. Якби не Дмитро Кірюхін.

«Дмитро Євгенійович був першим, хто відгукнувся та підтримав хлопців у складну хвилину. На велике прохання вболівальників керівництво Федерації футболу Сумщини дозволило передати справу колишнього президента клубу Свірського. І зараз Дмитро Кірюхін не відвернувся та допоміг проведенню гри такого масштабу. Завдяки таким патріотам ми зараз у грі», — зауважив Олександр Кваша.

Новий ФК «Молодь Роменщини» на чолі з тренером Валерієм Кліщенком сформувався 22 липня цього року. Зараз команда, створена в пам’ять Геннадія Свірського, готується до чергової гри в місті Суми.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: