Пенсіонера душили та вимагали гроші

14.09.2018

За допомогою до працівників Конотопського відділку поліції звернулась 70-річна місцева жителька. Вона розповіла: до неї приходив на гостини її знайомий, з яким вона раніше підтримували добрі стосунки. Після того, як вона пригостила його обідом, візитер, незважаючи на її протести, відкрито й нахабно витяг із холодильника чималий шмат сала і забрався геть.

Як з’ясували правоохоронці, із господи старенької молодик вирушив до свого давнього знайомого, також літнього чоловіка, що живе неподалік, аби продати йому свою «здобич». Проте пенсіонер від «угоди» відмовився, здогадавшись, що продукт, вочевидь, отриманий незаконним шляхом. Тоді зловмисник накинувся на дідуся, почав його душити та вимагати гроші. А потім витяг із кишені своєї жертви 310 гривень та подався у своїх справах далі. 

«Отримавши повідомлення про вчинений напад, поліцейські негайно вирушили на виклик. Їм знадобилось буквально кільканадцять хвилин, щоб затримати зловмисника «гарячим» слідом», – коментує події т.в.о. начальника Конотопської поліції підполковник поліції Олександр Васильченко. 

На даний час за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 187 (Розбій) та триває досудове розслідування. Зловмиснику вже повідомлено про підозру у скоєнні злочину, йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Після закінчення досудового слідства подальшу долю любителя легкої наживи вирішить суд.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: