У Хоружівці відкрили першу поліцейську станцію

14.09.2018

Першу поліцейську станцію відкрили у Хоружівці Недригайлівського району. Вона буде обслуговувати більше 2500 чоловік та 17 населених пунктів. Відтак, поліцейські матимуть змогу швидше реагувати на правопорушення на території обслуговування, а людям буде значно простіше отримати допомогу поліції.

Після урочистостей присутні оглянули нове службове приміщення. Кабінети для дільничного офіцера та інспекторів групи реагування патрульної поліції оснащені необхідною оргтехнікою, є доступом до мережі Інтернет. До речі, службові приміщення поліцейським виділив та відремонтував Сумський обласний центр зайнятості, який в Хоружівці незабаром відкриє свій центр допомоги об’єднаним територіальним громадам. За словами керівника центру Володимира Підлісного, саме поліцейська станція має стати одним з майданчиків для надання населенню правових послуг та допомоги.

Поліцейські, які нестимуть тут службу, налаштовані оптимістично. Кажуть, гарна матеріально- технічна база дозволить їм швидко та якісно виконувати поставлені завдання.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: