Бабуся знайшла на кухонному столі трьох вужів

14.09.2018

У Глухові відразу п’ять житлових будинків, розташованих по сусідству, недавно піддалися навалі вужів. За словами глухівчан, цей мікрорайон знаходиться на околиці міста, в болотистій місцевості. Першою вужі налякали пенсіонерку Алевтину: «Ми робили в будинку ремонт, зняли старі шпалери і склали у дворі. Через тиждень я зібралася їх викинути. Тільки запустила руку в купу паперу, як тут же наткнулася на щось слизьке і живе! Виявилося, це був вуж! Я знаю, що вони не є небезпечними, але все одно страшенно злякалася! Чоловік палицею витягнув його з купи паперу і відніс на болото».

А ось пенсіонер Олексій Миколайович виявив у себе вдома двох вужів, що згорнулися на підвіконнях: «Я відразу зрозумів, що це не гадюки, а вужі, тому що кінчики хвостів у них були гострі. Підчепив їх палицею, склав у відро, щільно накрив кришкою, відніс на болото і випустив там».

А ось 86-річну Тетяну Єгорівну, що живе по сусідству, перелякали відразу троє плазунів, які влаштувалися прямо на кухонному столі:

– Увечері заходжу втомлена в будинок, щоб повечеряти та лягати відпочивати, а на кухонному столі мене чекає сюрприз – на мене дивляться відразу три зміїних голови! Прямо як у казці про триглава Змія Горинича! Так страшно, я прямо дар мови втратила, не могла і слова вимовити! Ноги підкосилися, боялася поворухнутися. А потім, не відриваючи від них очей, вийшла, взяла в сараї відро і лопату, заходжу знову в будинок, на кухню, а змій там вже немає! Куди вони поділися? Стала шукати по всіх кімнатах, перетрушувати ліжку в спальні, може, туди забралися … До сих пір не знаю, де вони. Спати лягаю з побоюванням, кілька разів переглядаю ліжко. Двері на ніч не закриваю, щоб мої гості могли спокійно виповзти назад на вулицю. Так і живу, не знаючи, зі зміями або без. Розповіла сусідам, а вони запевняють, що це вужі. Ну, значить, нехай собі повзають по будинку, раз неотруйні».

Оригінальніше всього відреагував на навалу плазунів інший сусід – Анатолій. Він зловив у себе у дворі вужа, посадив його в трилітрову банку і тримає як в акваріумі, лякаючи гостей.

Аномально спекотне літо змусило вужів виповзти з висушених боліт і шукати притулку в місцевих будинках, наробивши переполоху.

Джерело: http://www.shans.com.ua/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
20.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 57 вибухів
20.04.2024 Жителя Кам’янки судитимуть за виготовлення зброї
20.04.2024 «Сумський заповідник у смартфоні» – у фіналі Національного конкурсу проєктів
20.04.2024 “Велику шкоду нанесло”: мешканці Орлівки розповіли про російську атаку КАБами
20.04.2024 На Глухівщині психоневрологічний інтернат отримав благодійний вантаж від доброчинців
20.04.2024 Тростянець отримає 180 млн грн на реконструкцію очисних споруд

Коментарі: