Депутат провів у школі майстер-клас із дзюдо

17.09.2018

14 вересня в Охтирській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 4 пройшов майстер-клас Заслуженого працівника фізичної культури і спорту, майстра спорту міжнародного класу з дзюдо та самбо, депутата облради від партії «Відродження» Юрія Меєровича. Захід провели в рамках Всеукраїнського Олімпійського уроку, Олімпійського тижня і до Дня фізичної культури і спорту.

Депутату допомагали його вихованці — учні школи Володимир Мазкун, Ігор Зінчик, Денис Рогальський та Іван Прийма. Вони продемонстрували високу техніку боротьби, уміння контролювати ситуацію, спортивну гідність і дух до перемоги.

«Ці складові успіху в спорті своїм вихованцям від тренування до тренування, від змагання до змагання передає професіонал своєї справи, який поєднує в собі мудрість та вимогливість батька, талант психолога і педагога та професіоналізм тренера. Малеча була у захваті від вправності юних дзюдоїстів, а присутні вчителі переймали від Юрія Михайловича формулу успіху вчителя: щоб техніка виконання вправи була досконалою, треба повторити її дві тисячі разів. Як на мене, майбутнє нашої освіти та й країни — за професіоналами в усьому», — відзначила куратор школи Валентина Перерва.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: