У Сумах відомий ресторан шокував відвідувачів антисанітарією

17.09.2018

Сумчанки Ольга Павлівна у Фейсбуці поділилася негативними враженнями після вчорашнього візиту до ресторану-пивоварні «Порт ROYAL» :

«Зіпсований вечір… просто немає слів…

Порт Роял – був одним з улюблених закладів ще рік тому. А сьогодні – повне розчарування. У салаті знайшли залишки металевої губки для посуду. І це добре, що ми вчасно помітили. Наслідки могли бути дуже поганими. Та через кілька хвилин ми отримали брудні келихи (з помадою). Але найбільше здивувала реакція адміністратора. Вибачень ми так і не отримали. Адміністратор спілкувалась зі мною різко та агресивно. Цей заклад працює в повній антисанітарії. Посуд не миють належним чином, а про приготування страв взагалі мовчу. Прикро, що там відпочивають цілими сім’ями ( з маленькими дітьми). Я впевнена, що цей заклад становить велику небезпеку для відвідувачів. Виникає питання, хто повинен це контролювати?»

Начльник ГУ Держпродспоживслужби в Сумській області Віталій Моісеєнко порадив сумчанці звернутися до управління захисту споживачів в м.Суми: «Не витрачайте свої нервові клітини на бурні розмови з адміністраторами, а спокійно зафіксуйте факти антисанітарії в книзі відгуків та направте скаргу до Держпродспоживслужби. Між іншим, розміри штрафу за порушення гігієнічних умов такі, що досить одного застосування, щоб навчити їх виконувати».

Джерело: http://xpress.sumy.ua/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: