Діти з Конотопа отримали диплом Міжнародного телефестивалю

17.09.2018

Фільм юних телевізійників ЦДЮТ отримав диплом авторитетного міжнародного фестивалю.

На початку вересня в м. Харків проходив десятий Міжнародний дитячий телефестиваль «Дитятко». На суд поважного міжнародного журі було представлено близько півтори тисячі робіт із дев’яносто однієї країни світу.

У номінації «Кращий ігровий фільм дитячої телестудії» увійшла й отримала диплом нова робота Зразкового творчого телевізійного об’єднання Конотопського ЦДЮТ «Ми плюс, Кон-такт». Комедія «Важливі доручення, що знята у стилі німого кінематографу і присвячена його першопрохідцям.

На ювілейні урочистості в Харкові, що проходили з 5 по 8 вересня, були запрошені тільки номінанти конкурсу, у тому числі й команда юних телевізійників Конотопського ЦДЮТ на чолі з керівником студії Олександром Платоновим. Крім цікавих майстер-класів членів міжнародного журі на дітей і дорослих чекала надзвичайно яскрава культурно-розважальна програма «Концерт Харківського симфонічного оркестру «100 років кіно музики», відомий мюзикл «Ти-особливий», святкове шоу «Битва фокусників», відвідування одного з найбільших у Європі гольф клубу «Superior» та величезного Центрального парку культури і відпочинку у його унікальними атракціонами тощо.

Джерело: konotop.in.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Борці з Сумщини виграли чемпіонат України з панкратіону
23.04.2024 За добу п’ятьох жителів Сумщини ошукали, обіцяючи міжнародну грошову допомогу
23.04.2024 У Сумах п’яний водій мікроавтобуса кружляв у дворі і спричинив ДТП
23.04.2024 У Краснопіллі вогнеборці ліквідували загоряння в житловому секторі
23.04.2024 У Софії Київській презентували видання про Конотоп XVIII століття
23.04.2024 Нардеп Тетяна Скрипка працює над відкриттям Центру життєстійкості в Сумах

Коментарі: